• Forside

Alonso melder rent ud i næste uge

Efter et tumult efterår for Fernando Alonso, hvor man ikke har vist om han var købt eller solgt, er det nu kommet frem, at han vil komme med en officiel udmelding om hans Formel 1 fremtid i starten af næste uge.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/12 2007 klokken 14:12


Det menes, at Fernando Alonso kun venter på resultatet af høringen omkring den nye spionsag, mellem Renault og McLaren, der finder sted på torsdag i Paris.

Hvis Renault skulle gå hen og blive dømt, står Alonso over for en meget svær situation, som måske vil udskyde hans udmelding yderligere, men hvis Renault frikendes, kan vi nok også forvente, at Fernando Alonso melder ud, at han vil kører for det franske hold igen i 2008, efter et enkelt års fravær.

Alle er sikre på, at Renault er spanierens første valg, men hvis det mod forventning ikke skulle lykkes for ham at finde frem til en løsning med Renault, skulle Red Bull stå klar til at honorere spanierens gyldne krav.

Men for at det vil kunne lykkes for Fernando Alonso, er han angiveligt nød til at sluge en større kamel, da både Renault og Red Bull har meldt ud, at de kun vil have en kontrakt med ham, der løber mindst 2 år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.