• Forside

Ralf: Det er nok slut

Ralf Schumacher har for første gang indrømmet, at han måske får endog meget svært ved at sikre sig et fast sæde til 2008. Men han vil ikke tage hvad som helst

Af: (@bmf1.dk) d. 7/12 2007 klokken 13:12

Der har været mange spekulationer omkring Ralf Schumachers fremtid i Formel 1, men nu er manden selv - måske - ved at banke det sidste søm i kisten for sine drømme om et sæde til næste år.

Eter tre skuffende sæsoner for Toyota, har Ralf testet for Force India på Jerez-banen, men siger, at det kun var en venne-tjeneste for Vijay Mallya, ejeren af teamet.

Samtidig har tyskeren nedtonet forventningerne drastisk med hensyn til et sæde i den kommende sæson.

Ralf Schumacher har testet for for Force India i denne uge, men indrømmer at det nok er slut. Dette bliver nok sidste gang, vi kommer til at se den skriggule hjelmfarve

"Jeg tester (for Force India, red.) fordi Vijay Mallya spurgte om jeg ville prøve bilen," siger Ralf til GPUpdate.Net. "På denne måde kan jeg give teamet noget feedback, og fortælle dem hvad der måske skal ændres. Jeg ser ikke mig selv som en kandidat til at køre for teamet næste år."

"Jeg tror ikke jeg vil køre for Force India. Jeg vil opnå noget og det tror jeg ikke jeg kan gøre med Force India."

Kommentaren skal ses i lyset af, at Schumacher ikke klarede sig specielt heldigt til testen. Han var af banen flere gange og spærrede flere gange for de andre kørere.

Og tyskeren, der indtil for nylig har været ualmindelig skråsikker, indrømmer nu at hans fremtid i Formel 1 hænger i en meget tynd tråd.

"For at være ærlig, så ved jeg ikke helt hvad jeg skal lave næste sæson. Måske stopper jeg med at køre, eller måske vi ljeg bare starte i en anden serie. Jeg vi lbare gøre, hvad der er bedst for mig. Denne uge har nok været den sidste tur i en Formel 1 bil for mig."