• Forside

Alonso: Sabbatår var aldrig på tale

Der har været en del spekulationer om hvorvidt Fernando Alonso kunne stå uden et sæde i 2008 og derfor være tvunget til at tage et sabbatår, men det afviser den dobbelte verdensmester pure. ”Det har aldrig været en option,” siger han.

Flavio Briatore, RenaultF1,Fernando Alonso, Renault R26 og Renault holdet fejrer verdensmesterskabet . Copyright Getty Images

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/12 2007 klokken 15:12

”Efter jeg forlod McLaren, har jeg ikke måttet køre en Formel 1-racer før tidligst til januar, så jeg har hele tiden taget det meget roligt,” kom det fra Alonso, da han tidligere i dag annoncerede, at han ville køre for Renault i 2008 igen.

”Spekulationerne omkring, at jeg skulle tage et år væk fra Formel 1, har intet haft på sig,” tilføjede spanieren.

Ifølge flere spanske medier skulle Alonsos nye kontrakt sikre ham en årsløn på hele 260 millioner kroner, et rygte som Renault dog ikke vil hverken af- eller bekræfte.

Alonso meldte også ud, at han virkelig havde behov for ferie efter sidste sæson, så en november måned uden arbejde, passede ham særdeles fint.

”Nu er det hele på plads og jeg er sikker på, at Renault vil være med tilbage i toppen igen i 2008,” sluttede en tydeligt glad Fernando Alonso.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER