• Forside

Problemfyldt dag for Renault

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/2 2006 klokken 23:02

Renaults F1-team tog i dag hul på sidste testsession, da teamet startede sin to-dages test i Valencia.

Det var ikke en nem dag for Renault, forud for afrejsen til Bahrain, hvor sæsonens første Grand Prix løber af stabelen.

Formålet med dagen var at køre en løbsdistance og fortsætte udviklingen af dækkene, men mekaniske problemer med bilen omkring frokost kostede værdifuld testtid.

Dagens mand bag rattet, Heikki Kovalainen, var dog i stand til at køre flere omgange senere på eftermiddagen, hvor R26’s systemer blev checket og forberedelser til morgendagens test blev gjort.


Heikki Kovalainen da han testede R26 i Jerez

”Det var en hård dag for os, med de mekaniske problemer vi fik,” udtaler chef testingeniør Christian Silk. ”Vi klarede dem, men vores program blev ødelagt på grund af dette.”

”Men det vigtigste for os er at blive klar til Bahrain, og at vi fandt og løste problemerne er meget vigtigt for vores forberedelse. Heikki havde en virkelig god dag og lavede ingen fejl trods de svære omstændigheder.”

”Vi kørte ikke mange omgange, hvilket gjorde det vanskeligt for køreren at finde sin rytme. Det betyder, at vi får en meget hård dag i morgen,” slutter Silk.

Kovalainen satte 4. hurtigste tid. Dagens hurtigste mand var Nico Rosberg i WilliamsF1.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER