• Forside

Renault test til Alvaro Parente

Den portugisiske World Series by Renault vinder Alvaro Parente, skal den 17. januar 2008 teste Renault R27 chassiset på Jerez banen i det sydlige Spanien. Det er belønningen for at vinde WSR mesterskabet. Et mesterskab som tidligere er vundet af Robert Kubica.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 21/12 2007 klokken 13:12

En Formel 1 test er alle racerkøreres drøm, inden de får et fast sæde. Det er en mulighed for at vise omverdenen, at man er i stand til at håndtere de store kræfter, der findes i en Formel 1 bil, og det er specielt på fysikken, hvor en ung kører ofte halter efter.

Det ved Alvaro Parente godt. Han får en chance for at stråle, og misbruger han den, så kan Formel 1 være lukket land. Derfor har Alvaro Parente fået tilknyttet en personlig træner, så han kan være 100% fit for fight, når han skal teste R27 chassiset 17. januar.

”Det er et meget vigtigt øjeblik i min karriere. Jeg vil fokusere mere på min fysiske træning, så jeg kan være 100% klar,” siger han.

Vinderen af 2006 mesterskabet Alx Danielsson ses nedenunder, da han testede det mesterskabsvindende R26 chassis på Silverstone tidligt i år.

Svenske Alx Danielsson testede R26 som belønning for hans mesterskab i WSR i 2006

Det forventes, at Alvaro Parente vil køre GP2 i 2008.