• Forside

Fittipaldi: Alonso, pas på Piquet

Den legendariske brasilianske racerkører, Emmerson Fitipaldi, advarer Fernando Alonso mod at tro, at hans nye holdkollega, Nilson Piquet Junior, er en mindre trussel mod ham, end Lewis Hamilton. Dog tror Fitipaldi stadig, at spanieren vil være med i kampen om mesterskabet i 2008.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/12 2007 klokken 22:12

Efter en svær sæson med den unge Lewis Hamilton næsten konstant i front, har Fernando Alonso valgt at skifte den sølvgrå McLaren ud med den bekendte blågule Renault.

Nybegynderen Lewis Hamilton, er erstattet af en anden nybegynder, som også har vist særdeles lovende takter, nemlig sønnen efter den legendariske brasilianske racerkører, Nielson Piquet. Men om det vil være en mere overkommelig opgave for spanieren, er der en del der tvivler på.

En anden brasilianer, nemlig Emmerson Fitipaldi, der selv har kæmpet mod Piquet, udtaler, at han tror at junior vil være en endnu større udfordring for Alonso, men han tror også at den dobbelte verdensmester vil være bedre til at takle presset, efter han er kommet tilbage til Flavio Briatore.

Piquet og Piquet

”Briatore kender Alonso bedre end nogen anden i feltet, han ved også hvordan han får ham til at yde sit bedste.” udtalte Fitipaldi.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.