• Forside

Alonso og Raikkonen lige gode?

Ferrari chef, Jean Todt har svært ved at sige, om det er Alonso eller Räikkönen der er bedst, men han er sikker på, at han traf det rigtige valg, da han besluttede sig for at hyre finnen ind ved siden af Felipe Massa.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/1 2008 klokken 22:01

Når 2008 sæsonen skydes i gang, er der to piloter der har prøvet at vinde verdensmesterskabet i Formel 1. Den ene er den forsvarende verdensmester Kimi Räikkönen, der vandt mesterskabet i tæt duel mod de to McLaren piloter, i hans første sæson for Ferrari.
Den anden er den dobbelte verdensmester, spanieren Fernando Alonso, der længe så ud til at tage sin tredje titel på stribe, men som havde det svært hos McLaren, hvilket betød, at han endte på en tredjeplads i kampen om mesterskabet.

I 2008 fortsætter Kimi Räikkönen hos Ferrari, mens Alonso har valgt at skifte tilbage til Renault, der lader til bedre at kunne håndtere spanierens temperament.

Men hvis man spørger Ferrari chef, Jean Todt om hvem af de to, der er den bedste i Formel 1, lige nu, kan han ikke komme med et svar.

”Jeg kan ikke komme med et svar på det,” kom det fra Todt. ”Som jeg ser det, er det nok et spørgsmål om hvem af de to, der har den bedste bil.”
Klog udtalelse af en chef for det hold, der sikrede sig titlen som verdensmester for konstruktører og kørere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.