• Forside

Officiel line-up til 2008

FIA udsendte fredag en officiel kører line-up. Her kan læses hvilke numre kørerne vil få på deres biler for 2008. Det bekræftede ligeså, at Anthony Davidson fortsætter hos Super Aguri.

Af: (@bmf1.dk) d. 4/1 2008 klokken 16:01

Der mangler bare en enkelt kører hos Force india, som mange mener vil gå til Giancarlo Fisichella, ellers er den officielle line-up til 2008 sæsonen endelig.

Her kan man læse, at blandt andet Super Aguri fortsætter med deres nuværende to kørere, Takuma Sato og Anthony Davidson. Hvor japaneren var sikret et sæde tidligere på sæsonen 2007, var det mere usikkert med engelske Davidson, men ifølge FIA, er sagen nu afgjort. Dog skal det lige siges, at selvom FIA har udsendt pressemeddelelsen, mangler Super Aguri stadig at bekræfte Davidson officielt.


Teamet nød rimelig succes i 2007, med fire point i konstruktørernes mesterskab, og flere gange kunne man ligefrem se de rød/hvide biler overhale Honda, så nu vil man fortsætte arbejdet med teamets to kørere, Sato og Davidson.

Takuma Sato i Budapest, Ungarn, 4 august 2006. Han mangler lige en holdkammerat. Bliver det Anthony Davidson?

En talskvinde fra Super Aguri teamet har udtalt, at selvom der endnu er forhandlinger i gang med de to kørere, har man fra teamets side valgt at sætte navne på kørerne, i stedet for at lade dem stå ubekræftede. Derudover kunne talskvinden bekræfte, at det var planen at beholde de to kørere for denne sæson.

Kimi Räikkönen starter 2008 med det eftertragtede nummer 1 på fronten, mens hans sidekick Felipe Massa får start nummer 2.

Samtidig kan man læse i pressemeddelelsen, at de to McLaren kørere, Lewis Hamilton og Heikki Kovalainen, vil få startnummer 22 og 23 henholdsvis. Dette refererer naturligvis til McLarens straf i forbindelse med spionsagen, hvor teamet blev frataget alle deres point i konstruktørmesterskabet.