• Forside

Dårlig dag for Super Aguri

Japanske Super Aguri, fik ikke årets bedste start, da de deltog i testen på Jerez-banen i Spanien. Problemer med en overophedet motor gjorde kørerne frustrerede

Af: (@bmf1.dk) d. 17/1 2008 klokken 11:01

Der er problemer med motoren hos Super Aguri. Teamet testede sammen med de andre teams på Jerez-banen i Spanien, men kørerne fik mere tid til at gå med at kigge på de andre biler, end teste deres egne.

Anthony Davidsons havde en dårlig test på Jerez banen

Både tirsdag og onsdag var der store problemer med at motorne blev overophedet, og onsdag var endnu en frustreret dag for Anthony Davidson, den ene af de to Super Aguri piloter. Han var henvist til pit-væggen, hvor han kunne se de andre biler køre rundt på banen.

Teamet havde håbet på, at man kunne nå at modtage de nødvendige dele til at løse problemet med de varme motorer. Men det fly som skulle levere delene, blev på grund af tekniske problemer aflyst, og delene måtte flyves til Malaga i stedet for.

Et medlem af teamet, tænkte at man kunne spare yderligere tid ved simpelthen at køre fra lufthavnen i Malaga til Jerez. Men han fandt bare en motorvej der var spærret på grund af vejarbejde! Dermed nåede de vigtige komponenter ikke frem før testen sluttede.

Mandag var den eneste dag teamet nåede at teste, før det gik galt. 10 omgange blev det til for James Rossiter. Lad os håbe det går bedre med logistikken i Valencia.