• Forside

Kovalainen var på en flyver

Heikki Kovalainen kørte ugens hurtigste tid under onsdagens test. 1.11.000 lige ud lød tiden, som Heikki Kovalainen satte sidst på onsdagens test. Tiden var imponerende, men det var afstanden til nummer to, tre og fire, der imponerede.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 24/1 2008 klokken 22:01

Heikki Kovalainen var en rigtig flyvende finne, da han onsdag kørte den hurtigste tid i denne uges test. En tid som var væsentlig hurtigere end dagens nummer to, og et helt sekund hurtigere end holdkammeraten Lewis Hamilton.

Til den tyske avis Auto Motor und Sport sagde Heikki efter onsdagens bedste tid, at han var ude på en rigtig flyver. Ikke for direkte at køre hurtigste omgang, men for at prøve hvordan MP 4-23 fungerede i kvalifikationstrim.

”Naturligvis er man altid glad for at være helt fremme, men tests betyder ikke særlig meget. Alle kører deres egne programmer. I går (tirsdag) var jeg fire, men så dårlig er jeg heller ikke.”

“Jeg havde mindre brændstof I tanken. Vi ønskede at se, hvordan bilen føltes, når den var let.”

Heikki Kovalainen var hurtigst onsdag i Valencia

På et spørgsmål fra Auto Motor und Sport om MP 4-23 eller F2008 vil være den hurtigste svarede finnen iskoldt.

”Jeg kan ikke svare på det. Personligt har jeg en god følelse. Bilen er hurtig, og nu hvor jeg har et bedre sæde. Jeg føler mig komfortabelt bag rattet.”