• Forside

Force India laver racerskole

Vijay Mallya, ejeren af Force India, er i gang med at lave en racerskole, der skal hjælpe med at finde og uddanne unge indiske kørere. Skolen kommer til at ligge i Malaysia, hvor man har etableret Autosport Academy Asia.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 27/1 2008 klokken 11:01

Force India har indgået et samarbejde med den indiske motorsportsorganisation Motorsports Association of India, der bliver organisationen, der skal finde de unge talenter og uddanne dem og nyde støtte fra Force India. Målet er selvfølgelig at skabe et motorsportsprogram som vi kender det fra Renault, Toyota, Honda m.m.

Vijay Mallya siger om den nye racerskole

”MAI vil finde de unge kørere, der fortjener at blive støttet af Force India og gennemgå et kørertræningskursus på skolen. Kørere, der viser exceptionelt talent vil siden blive støttet af Force India i udvalgte europæiske mesterskaber.”

Narain Karthekeyan er en af de indiske kørere, der godt kunne have brugt noget ekstra støtte i hans vej til Formel 1

Formanden for Motorsports Association of India hedder forresten Vijay Mallya, så Vijay Mallya vil være med hele vejen og støtte de unge kørere. Indiske kørere er ved at blive en del af den internationale motorsport med 2 kørere i A1 GP serien og tre kørere i GP2 Asia serien. Hvis alt lykkedes, så sidder der en indisk kører i en Force India racer, når det første indiske Formel 1 Grand Prix bliver afviklet om et par år.