• Forside

Får Wurz fredagssædet hos Williams?

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/1 2006 klokken 11:01

Måske er det slut med de seneste måneders spekulationer omkring Williams F1s ledige position som 3. kører. Ifølge forlydender i Østrig går sædet til Alexander Wurz.


Ubekræftede forlydender fra Østrig vil vide, at det bliver den 31-årige Alexander Wurz, der tager det ledige fredagssæde hos Williams. Wurz har siden 2000 været testkører for McLaren, og østrigeren betragtes som en habil, omend ikke specielt talentfuld chauffør.


Inden skiftet til de sølvgrå kørte Wurz 52 løb for Benetton, hvor det bedste resultat blev en samlet 14. plads i 1997 mesterskabet.


Sædeovertagelsen vil i givet fald komme som en gedigen overraskelse. De fleste medier havde allerede sat sparepengene på den tidligere Jordan-kører, inderen Narain Karthikeyan, der ikke har forsømt nogen lejlighed for at fastslå, at han blev den nye testkører hos Williams.


I givet fald vil beslutningen være endnu en skuffelse for Nicolas Kiesa. Danskeren har i hele rygteperioden været opfattet som den skarpeste konkurrent til Karthikeyan, og kørerens videre skæbne i 2006 forbliver dermed stadig uafklaret.


Vi følger op, så snart der er nyt i sagen.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.