• Forside

Ekslusivt! Williams sponsor afslører for meget

En ny sponsor for det engelske Williams team, tøjfirmaet McGregor, har ved en fejl på firmaets hjemmeside, afsløret den nye Williams bemaling, til 2008 sæsonen.

Af: (@bmf1.dk) d. 1/2 2008 klokken 11:02

Det var meningen at Williams først ville afsløre sit endelige livery for dette år, lige før sæson åbneren i Melbourne, Australien, men nu ser det ud til at deres nye tøjsponsor er kommet dem i forkøbet.

Det hollandske tøjfirma McGregor, blev for ikke lang tid siden annonceret som en af teamets nye sponsorer, og på firmaets
hjemmeside kan man se navnet på firmaet optræde på blandt andet luftindtaget over kørerens hoved. Farverne og selve mønstret, er opdaterede i de kendte hvide og blå farver.

Indtil videre har Williams kørt med forskellige bemalinger, for at fejre teamets 30 års jubilæum i Formel 1, men en talsmand fra McGregor, afviser at det er den endelige bemaling de har vist.

Williams har indtil videre testet FW30 i forskellige jubilæums bemalinger som denne

Talsmanden, der indtil videre er anonym, afviser kategorisk og siger, at bemalingen stammer tilbage fra december, da teamet testede flere forskellige liveries til 2008.

En anden interessant ting man kan se, er navnet på en anden sponsor, nemlig det britiske juvelér firma Mappin and Webb. Deres navn er sat på bilens sidepods, en ganske prominent placering.

Mappin and Webb er ejet af den islandske investeringsgruppe Baugur, som efter sigende har købt en større andel i teamet for nyligt.

Williams FW30 bemalingen, som vi ikke måtte se endnu