• Forside

Ralf starter DTM-karriere

Så skulle den være god nok. Den detroniserede Toyota-kører, Ralf Schumacher, har mandag skrevet under på en et-årig aftale med DTM-teamet Mercedes.

Af: (@bmf1.dk) d. 18/2 2008 klokken 18:02

Tidligere Formel 1 kører og vinder af seks Grand Prix-løb, Ralf Schumacher, har ifølge Mercedes skrevet under på en et-årig kontrakt med teamet, der deltager i DTM-serien.

Det var en stolt Norbert Haug der præsenterede Ralf for pressen, og Haug er sikker på, at selvom Ralf måske ikke hørte til de mest populære Formel 1-kører, vil han få en anderledes bedre modtagelse i DTM-serien.

"Med den attitude Ralf viste gennem test og i vore samtaler, er jeg overbevist om at DTM vil opleve en helt ny kører - med evner, koncentration og som har alt der skal til for at inspirere både publikum og hans team," sagde Haug.

"Ralf vil snart få et nyt image, og jeg tror ikke at hans første år i DTM vil blive baseret på hans resultater, men på hans beslutsomhed for at kæmpe sportsligt. Han vil være hård og fair, med en utrolig hård konkurrence-side, og vil lære at forbedre sig trin for trin mod toppen."

Ralf i en Mercedes C-Klasse DTM racer

Mercedes var under pres for at finde en afløser af passende kaliber, efter at en af de mest populære kørere i feltet, tidligere dobbelte verdensmester, Mika Häkkinen, valgte at stoppe karrieren.

Mange ser det som en slags degradering af Ralf Schumacher, men han er ikke enig i den opfattelse: "Det vil være unfair at beskrive det på den måde," siger han. "Jeg er realistisk - sejre kommer ikke lige med det samme."

I Ralf Schumachers kontrakt er der indføjet en klausul om, at han frit kan vende tilbage til Formel 1, hvis der skulle være et team der ønsker hans talent.