• Forside

Super Aguri er ankommet

Melbournes internationale lufthavn var en summen af forventning og gensynets glæde, da udstyr tilhørende Super Aguri, landede.

Af: (@bmf1.dk) d. 9/3 2008 klokken 09:03

Gennem hele vinteren, har der været spekulationer vedrørende Super Aguri teamets finansielle formåen og rygterne har været mange. Det sidste vi kunne fortælle var, at Aguri Suzuki, medstifter og navngiver af teamet, har været travlt optaget af at skaffe pengestærke sponsorer ti ldet hårdt kæmpende team , og med ankomsten af materiel i Australien, ser det ud til, at der i hvert fald vil stå et par hvide biler med Super Aguri skrevet henover.

Aguri Suzuki har endnu ikke bekræftet om teamet er solgt, ej heller om det fortsætter i sin nuværende form. FIA annoncerede den officielle entry-liste, med både Takuma Sato og Anthony Davidson som kørere, trods vedholdende rygter o, at netop den engelske Davidson ikke stillede til start. Men både hans og Sato´s navne står over deres respektive garager, så mon ikke vi får dem begge at se på søndag?

Balladen om Super Aguri, der fik en fin debut-sæson i 2006 og trods dets eskedne størrelse imponerede i 2007, med fornuftige kvalifikationer og løbsresultater, starter i efteråret 2007. Teamet fattes penge og man leder efter sponsorer der kan skyde penge i teamet, som arbejder med et meget stramt budget.

Mere af dette, tak! Super Aguri fejrer teamets første point i Spanien 2007

På et tidspunkt siges det, at der var en seriøs sponsor til teamet, som gerne ville sende en stor check til Super Aguri. Men kun hvis Narain Karthikeyan fik Davidson´s sæde. Sponsoren var den indiske telegigant, Spice, som gerne vil have Karthikeyan tilbage i Formel 1, men så blandede Honda sig. En del af aftalen mellem Honda og Super Aguri består i, at Honda leverer motorer mod at de har medbestemmelse i hvilke kørere der sidder bag rattet i de to racere.

Samme aftale gik Spice-gruppen efter sigende efter og krævede Karthikeyan i Davidson´s sæde. Men med ankomsten af teamets materiel i Australien, de to køreres navne over garagen og en glad og optimistisk Aguri Suzuki, ser det indtil videre ud til, at der er fundet en løsning. Vi ønsker det bedste herfra til vores underdogs.