• Forside

Max Mosley fordømmes

Efter News of the Worlds offentliggørelse af FIA præsidenten Max Mosleys perverse sex-orgie er det strømmet ind med opfordringer til FIA præsidenten om at trække sig tilbage fra sin post, samt undskylde overfor de mange personer, som er blevet stødt af episoden.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 31/3 2008 klokken 19:03

Specielt jødiske grupper kræver Max Mosleys afgang. Max Mosleys perverse sexleg med associationer til kz-lejre, nazister og jødeudryddelsen har stødt millioner af mennesker, og Max Mosley lægges nu for had i flere miljøer.

Stephen Smith, der er direktør for det engelske Holocaust Centre, siger til avisen The Times.

”Dette er en fornærmelse af de millioner af ofre, overlevende og deres familier. Han bør sige undskyld og trække sig tilbage.”

Stephen Smith bakkes op af Karen Pollock fra Holocaust Educational Trust, der i The Times kalder Max Mosleys opførsel for syg og pervers.

I går skrev vi, at Bernie Ecclestone støtter sin ven, og selve sex-orgiet er da heller ikke Formel 1 relateret. Nu melder Stirling Moss, der har jødisk blod i sig på banen. Om end han mener, at Max Mosley bliver nødt til at trække sig tilbage, så håber han ikke det sker.

”Jeg kan ikke se, hvordan han kan fortsætte. Jeg håber han kan, for jeg mener, at han er utrolig god til det han gør.”

Afsløringen af Max Mosley får umiddelbart ikke indflydelse på næste weekends Formel 1 løb i den muslimske stat Bahrain. Martin Whitaker, chefen for Bahrain International Circuit siger, at forberedelser er i fuld gang, og selv om man havde forventet Max Mosleys besøg i ørkenstaten, så har det aldrig været helt planlagt.

”Jeg har ingen kommentarer, men her er det business as usual. Vi arbejder hårdt og vil afvikle endnu et succesfuldt løb.”

Omkring Max Mosley siger Martin Whitaker til Gulf Daily News.

“Han rejser til forskellige løb, men vi ved kun få dage før løbene om han kommer eller ej.”

Historien om Max Mosley er ikke slut endnu.