• Forside

Rekord til Barrichello

Når Bahrains Grand Prix bliver afviklet på søndag, vil Honda piloten, brasilianeren Rubens Barrichello tangere Riccardo Patreses rekord, for flest Formel 1 Grand Prix starter, med 256 af slagsen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/4 2008 klokken 13:04

Kun en Formel 1 pilot er på nuværende tidspunkt noteret for at stille til start i et Formel 1 Grand Prix, hele 256 gange, brasilianeren Riccardo Patrese.
Men en anden brasilianer, nemlig Rubens Barrichello, der i modsætning til Patrese, stadig er aktiv, står netop nu noteret for 255 Grand Prix starter, hvilket betyder at Patreses rekord vil blive tangeret på søndag.

Selvom Rubens Barrichellos kontrakt med Honda udløber efter denne sæson, vil brasilianeren ikke hører tale om, at 2008 sæsonen bliver hans sidste i Formel 1.

”Jeg har ingen planer om at trække mig tilbage efter denne sæson,” kom det meget åbenhjertigt fra ham. ”Jeg vil ikke slutte før jeg er noteret for mere end 300 starter og har haft fornøjelsen af at kører med sliks igen,” sluttede han.

Rubens er 35 år, hvilket betyder han er den næst ældste aktive Formel 1 pilot, kun overgået af David Coulthard fra Red Bull holdet. Det er dog ikke noget der bekymre den sympatiske brasilianer, der altså regner med at tage et par år mere i denne ultimative sport.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.