• Forside

Barrichello: Jeg er ikke færdig

Alder er ingen hindring for en garvet Formel 1-kører. Det mener den snart 36-årige brasilianske Rubens Barrichello, der gennem 16 sæsoner, har været en fast del af Formel 1.

Af: (@bmf1.dk) d. 18/4 2008 klokken 13:04

Slår man op i rekordbøgerne, står Riccardo Patrese, som den kører der har deltaget i flest løb nogensinde. 256 af slagsen blev det til for italieneren der, pudsigt nok, fyldte 54 i går.

Men Rubens Barrichello, der for tiden tøffer rundt hos Honda, tangerer den rekord og efter Spaniens Grand Pris på næste søndag, er han den mest deltagende kører i historien.

Så efter 16 sæsoner og en ganske pæn karriere, er det vel på tide at sige farvel? Nej, siger manden selv til Schweriner Volkszeitung.

"Jeg vil fortsætte så længe jeg kan. Det er ingen hemmelighed, at min kontrakt udløber efter denne sæson. Jeg vil gerne forlænge den, for jeg tror at med Ross Brawn, er en ny og lovende æra begyndt hos Honda," siger Barrichello til avisen.

Rubens Barrichello i Bahrain 2008. Når vi kommer til Spanien, har Barrichello rekorden som den mest erfarne kører nogensinde

Ikke bare går Barrichello efter at forlænge kontrakten med Honda, han afslørede også, at han nu går efter løb nummer 300! Det betyder, at han kan være at finde på tilmeldingslisten, helt frem til og med 2010. På det tidspunkt vil han være 38, men Michael Schumacher, Barrichello´s gamle kolega fra Ferrari-dagene, stoppede på toppen som 37-årig, så hvorfor ikke?

Der var også andre emner på programmet under testdagene i Barcelona, end den forestående rekord. Honda kommer med en opdateret version af RA108 til Spanien, og først til juli, når showet kommer til Silverstone, kommer den næste store opdatering. efter det punkt, vil Honda udelukkende koncentrere sig om 2009-bilen.