• Forside

Super Aguri overlever næppe

Det lille japanske Formel 1 hold, Super Aguri er i slem økonomisk knibe. Så slem, at Hondas Nick Fry ikke tror de vil overleve. Han går endda så langt, at han tvivler på, at de kommer til start på søndag.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/4 2008 klokken 13:04

Den første frie træning er netop overstået og Super Aguri fik sat en tid, der var i bunden som alle havde forventet, men selvom de er tilstede i Spanien, er der stadig usikkerhed omkring at de kommer til start på søndag.

”Vi har længe forsøgt at hjælpe med at finde frem til en økonomisk holdbar løsning til Super Aguri, men der er ikke meget der tyder på at det vil ske,” kom det fra Fry i et interview op til det spanske Grand Prix. ”Vi (Honda. Red) ønsker ikke at hjælpe yderligere.”

Fry har et tæt forhold til Leach, der ejer Magma Group der stod som redningen for det skrantende hold op til sæsonen, men som siden har trukket følehornene til sig, hvilket har fået Honda direktøren til at tvivle på at Super Aguri bliver reddet, selvom forhandlingerne er genoptaget.

”Jeg må indrømme, at jeg på nuværende tidspunkt ikke er særlig optimistisk,” tilføjede Nick Fry.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER