• Forside

Emirates Airline ny sponsor hos McLaren

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 8/3 2006 klokken 18:03

Som skrevet tidligere i dag har McLaren bekræftet en ny sponsor. Emirates Airline hedder den ny sponsor, og de fleste af os har nok set ’Fly Emiretes’ logoet mange andre steder end kun i Formel 1.
Offentliggørelsen af det nye sponsorsamarbejde skete i forbindelse med International Tourism Fair.

Til stede var Sheikh Ahmed Al Maktoum, bestyrelsesformand for Emirates Airline & Group og Ron Dennis, teamchefen for Team McLaren Mercedes, og glæden var stor hos begge de herrer, da de offentliggjorde samarbejdet.

Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum sagde stolt, at
“Formel 1 og Team McLaren Mercedes er på toppen af en sport, hvor succes afhænger af, at man er førende indenfor leading-edge teknologi, evnen til hurtigt at skifte strategi, ambitioner og teamwork – Alt sammen noget som Emirates selv er for at være på toppen af vores industri.”
Fly Emirates logoet vil kunne ses på MP 4-21 fra på fredag



Ron Dennis supplerer
“Dagens offentliggørelse gør starten på 2006 Formel 1 verdensmesterskabet endnu mere spændende for Team McLaren Mercedes. Emirates bliver globalt set opfattet som et verdensklasses luftfartsselskab som er førende indenfor dette område. Vi er stolte over at de vil sættes i forbindelse med Team McLaren Mercedes. 2006 tegner til at blive en spændende sæson og med støtte fra et firma som Emirates, så har vi en god start. Alle hos Team McLaren Mercedes ser frem til åbningsløbet og et succesfuldt samarbejde med Emirates.”
‘Fly Emirates’ logo vil blive båret på Kimi Räikkonen og Juan Pablo Montoyas kørerdragter, mekanikernes uniformer og logoer på de to biler.