• Forside

Snart nye Formel 1 spil til PC og konsoller igen

Efter en længere periode med eksklusiv rettigheder til Formel 1 navnet har Sony Computer Entertainment Europe ikke længere eneret på at producere Formel 1 spil til PlayStation konsollerne. Codemasters har overtaget rettighederne.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 10/5 2008 klokken 08:05

Alle gamere må være glade for denne nyhed. I en tid hvor Formel 1 spil har været en mangelvare og i en årrække kun har kunne fås til PlayStation 2 (og et enkelt spil til PlayStation 3), så er der nu lysere udsigter forude. Det britiske firma Codemasters har overtaget rettighederne.

Codemasters erhvervelse af rettighederne til Formel 1 navnet betyder, at vi fra 2009 vil kunne opleve et splinternyt Formel 1 spil til flere formater. Codemasters er kendt for de tidligere Colin McRae rallyspil og TOCA serien, og er i øjeblikket i gang med at lancerede det nye Race Driver: Grid, som der nu kan downloades en demoversion af.

Codemasters er startet med udviklingen af et Formel 1 spil, men om det kommer til at dække 2008 eller 2009 er for tidligt at sige. Uanset hvad vil det være en fornøjelse at få lov at prøve nogle af de nye baner, som kommer i Formel 1.

Codemasters direktør Rod Cousens sagde efter offentliggørelsen af eksklusiv rettighederne.

”Alliancen med Formel 1 er juvelen i Codemasters racerkrone.”