• Forside

Alonso: Jenson og Michael er mine største rivaler

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 9/3 2006 klokken 11:03


Forud for årets første Formel 1 Grand Prix siger Fernando Alonso, den regerende verdensmester, at han forventer, at hans største rivaler i år hedder Jenson og Michael.
Til bladet SportAutoMoto har Fernando Alonso sagt, at
“Jeg tror mine rivaler bliver Michael og Jenson Button. Schumacher er en mester, der ved præcist hvordan man vinder et verdensmesterskab, og han ønsker at glemme 2005 hurtigst muligt. Han har et hold bag ham, der har bygget 248 F1 kun til ham.”

Honda bliver gode i år siger Alonso
“Honda har været hurtige siden de første gang forlod pitten og de har kørt nogle imponerende omgangstider. De har en anden måde at arbejde på end hos os. De går altid efter optimal performance under test, men jeg er ikke i tvivl om, at de har en god bil. Selv om nogle omgangstider blev sat med lidt brændstof og bløde dæk, så taler tiden for sig selv.”
”Button og Barrichello er to hårde kørere, som er i stand til at køre uden at lave fejltagelser. De kan vinde Grand Prix’er hvis de får chancen. Jeg forventer, at Jenson vil være den stærkeste af de to. Specielt fordi han er vant til at arbejde med teamet.”

McLaren skal nok komme igen siger Alonso
Fernando Alonso tror dog, at McLaren også bliver stærke senere på sæsonen.
”Hos McLaren har de nogle problemer, og vi har alle set nogle af dem, men jeg tror ikke der er noget fundamentalt forkert med deres bil, så så snart de får styr på deres holdbarhed, så vil de være svære at slå. Ligesom i 2005. Jeg håber de taber nogle vigtige point i de første 3-4 løb, så vejen tilbage bliver hårdere for dem.”
Sjovt nok nævner Fernando Alonso ikke noget om sin egen holdkammerat i interviewet.