• Forside

Mosley fortsætter som præsident

FIA præsidenten, Max Mosley, har vundet en tillidsafstemning, afholdt tidligere tirsdag. Dermed fortsætter Mosley som præsident for FIA.

Af: (@bmf1.dk) d. 3/6 2008 klokken 22:06

Trods enormt pres fra flere britiske aviser og højtstående personer indenfor såvel som udenfor international motorsport, lykkedes det tirsdag Max Mosley, at sikre sig flertal ved et ekstraordinært møde i Paris.

Med 103 stemmer for ud af 177, skaffede Mosley sig støtte nok til at fortsætte på posten, efter en traumatisk og turbulent periode i kølvandet på den omfattende og meget offentlige sex-sag.

Sagen omhandler Mosleys besøg til en af London´s sex-klubber, hvor han blev filmet med skjult kamera. Den udsendte video viser 68-årige Mosley i et fem timer langt sex-marathon, med flere prostituerede, herunder en MI5-agents hustru.

FIA Præsident Max Mosley

Videoen viser Mosley der både modtager og giver smæk i den bare og scener der kunne antyde nazisistiske undertoner. Altsammen sluttes af med en kop te.

Mosley er citeret for at sige, at han ikke stiller op til gen-valg næste år, men vil derimod koncentrere sig om søgsmålet mod avisen News of the World, som oprindeligt lækkede historien.

Her til morgen udtalte Mosleys mangeårige ven og samarbejdspartner, Bernie Ecclestone, at han er 100% sikker på, at Mosley genopstiller til posten næste år, trods præsidentens udtalelse om det modsatte.

RELATEREDE NYHEDER