• Forside

Red Bull launch på et flyvende tæppe

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 9/3 2006 klokken 23:03

Som Red Bull tidligere har annonceret, så ville de præsentere årets biler for sine to hold, Red Bull Racing og Scuderia Toro Rosso, i absolut sidste øjeblik inden sæsonstarten. Præsentationen fandt sted i en eventyrstemning på en privatejet ø i den Persiske Gulf, og der blev ikke sparet på effekterne.


Red Bull præsenterede deres bil torsdag aften.

I skæret fra en én kilometer lang række olielamper blev der varmet op med flere af de ting, som Arabien er kendt for: dansere, musik og maden.

Selve præsentationen af de fire biler startede med der blev vist en video fra en testkørsel på den sydfranske Paul Richard bane. Da filmen ebbede ud, ankom de fire biler som på et flyvende tæppe ind på scenen via skjulte kabler.


RB2

Førstekøreren hos Red Bull Racing, David Coulthard fortæller om festen:

"Hvilken fantastisk begivenhed. Jeg tror, filmen blev spillet før bilerne fejede ind på scenen fortæller alt om det fantastiske i F1. Bemalingen ser fantastisk ud, og os alle seks (kørere) er opsatte på at opnå gode resultater i denne weekend."


Scuderia Torro Rossos 2006 bil kommer ind på "et flyvende tæppe".

Østrigske Christian Klien skal i år danne makkerpar med Coulthard på fuld tid, og han udtaler:

"Som sædvanlig med Red Bull så er alt med hensyn til begivenheden og festen fantastisk."

Dette er en udtalelse, som Red Bulls testkører Robert Doornbos bifalder:

"Jeg er ny her, men jeg har været til Red Bull fester før, og denne lever op til deres ry. Bilerne ser godt ud, så lad os håbe de er lige så hurtige, som de ser ud."


STR1


De seks piloter.

Red Bulls andenhold Scuderia Torro Rosso bliver repræsenteret af den amerikanske debutant Scott Speed og sidste års deltidskører hos Red Bull Tonio Liuzzi og med Neel Jani som testkører.


Bernie Ecclestone var blandt gæsterne.

Som Liuzzi sagde: "Det er Red Bull, så selvfølgelig er det en fantastisk fest! Men jeg skal i seng tidlig nu, da jeg har et job at udføre i morgen." Dermed også sagt, at festen sluttede tidligt – allerede lidt efter midnat gik gæsterne hjem for at være klar til den store dag i morgen fredag, hvor sæsonen bliver skudt i gang klokken 9 dansk tid, når den første frie træning går i gang.

Citat Neel Jani: "Wow, bilen ser fantastisk ud, men for at være ærlig, så er jeg mere imponeret over de smukke kvinder her!"



Babes til Red Bull STR præsentation