• Forside

Renault tilfredse med træningerne

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 10/3 2006 klokken 18:03

Den nye sæson i Formel 1 begyndte med to rolige frie træninger på Bahrain International Circuit. Da kvalifikationsformatet betyder, at holdene skal gennemføre flere runder end sidste år, har de begrænset antallet af runder de gennemfører om fredagen, og det samme var tilfældet for Renault, der kun gennemførte omkring 20 runder pr. pilot.

I dag var desuden en speciel dag for Giancarlo Fisichella, der for præcist ti år siden startede sin Formel 1 karriere i Østrig for Minardi. Løbet på søndag bliver nummer 162 for den sympatiske italiener.

Vi har fra Renault fået følgende udtalelser:

Fernando Alonso 15 omgange, 1:32.538 (5)

”Vi havde en god første dag. Betingelserne på banen vil ændre sig en del igennem weekenden, og jeg forventer at de bliver en del da der var meget lidt greb i dag."

"Bilen føles ligesom under vinterens test. Den er komfortabel at køre og konsistent så jeg er meget tilfreds med situationen. Med hensyn til præstationerne ser vi altid, at fredagspiloterne ligger godt, da de kan anvende højere omdrejningstal og flere dæk end os. På trods af dette ar vi femte bedste tid, så jeg tror vi vil være konkurrencedygtige.”

Giancarlo Fisichella 16 laps total, P8, 1:33.215

”Dette var en helt normal fredag for os, og der skete ikke noget usædvanligt. Bilen blev bedre i løbet af dagen, idet vi foretog nogle ændringer på opsætningen, så vi er stadig optimistiske med hensyn til weekenden”

Denis Chevrier, Løbsingeniør

”Vi stødte ikke på uventede problemer hor Renault og vores resultater passer sammen med de simulationer vi gennemførte inden vi kom til Bahrain. Temperaturerne indtil nu har ikke været høje, men indenfor hvad vi forventede og V8 motoren var upåklagelig. Alt i alt var det som en helt normal fredag.”