• Forside

Bernie advarer Max

Bernie Ecclestone har advaret Max Mosley om at blande sig i de kommercielle aspekter af Formel 1, ellers bliver Europa Kommisionen tilkaldt.

Af: (@bmf1.dk) d. 24/6 2008 klokken 20:06

Bernie Ecclestone, den største mindste mand i Formel 1, har kraftigt advaret FIA-præsidenten Max Mosley om at stikke snuden i sager, der ikke vedrører ham.

Onsdag mødes World Motor Sport Council og en ny Concorde-aftale er på bordet. Det rygtes, at Mosley vil komme med masser af ammunition og at han planlægger at komme med et modsvar til aftalen.

Så vidt vi ved, vil Mosley først skrive under på en ny aftale, såfremt F1-ejerne, styret af Ecclestone via Formula One Management, får frigivet flere penge.

I et interview med Times minder Ecclestone sin tidligere allierede Mosley om, at FIA ikke har ret til at blande sig i de kommercielle aspekter af F1. Det er udelukkende forbeholdt FOM.

"Pengene tilhører ikke Max, det er ikke hans penge," siger Bernie.

Ecclestone afviser at han kan tabe et opgør, bare fordi han skulle mangle den trænede advokats skarpe politiske hjerne.

My precious! Bernie skal møde Max Mosley onsdag til WMSC-møde i Paris

Ecclestone mener, at han sidder med de bedste kort til onsdag. Mens Mosley måske vil vinde support fra de ti teams omkring større indtægt, vil han derimod kunne tabe det hele på gulvet igen, når han fremlægger ideen om højere adgangsbeløb for at deltage i mesterskabet.

"Jeg vil ikke ligefrem sige, at det Max har foretaget sig på det sidste, er verdensklasse eller politisk. Uanset hvad, er det ofte det modsatte der gælder. Han ringer til mig for råd,"siger F1-bossen Bernie Ecclestone.

Selvom det ligner et opgør a la OK Corral, afviser Ecclestone blankt at han skulle have haft noget som helst at gøre med de seneste rapporter omkring Mosley´s privatliv. Senest den omdiskuterede og meget offentlige sex-sag, der viser Mosley i sex-orgie med fem prostituerede.

Bernie´s svar er enkelt: "Det er da en joke!"

WMSC mødes onsdag i Paris.