• Forside

Alonso tror på godt resultat

Efter en relativ god test op til Englands Grand Prix, på Silverstone banen, er det en optimistisk Fernando Alonso der sammen med Renault kommer til det engelske løb, et løb han håber vil blive vendepunktet for holdet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/7 2008 klokken 11:07

Der er vel ikke mange der sætter spørgsmålstegn ved, at Renault er et af de hold, der har forbedret sig mest over sæsonen, i hvert fald ikke Fernando Alonso, der er manden der om nogen, har fået udviklingen vendt i den rigtige retning hos Renault.

Løbene har de to piloter stadig en del at ønske sig fra, mens kvalifikationen for Alonsos vedkommende, er ved at være lige i skabet.

”Vi havde nogle rigtigt positive tests i sidste uge, her på Silverstone, hvilket giver mig tro på, at det vi så på Magny-Cours ikke er en enlig svale,” kom det fra den dobbelte verdensmester.

”Jeg fik testet nogle nye komponenter i sidste uge, der har givet mig en rigtig god følelse af, at vi er på vej tilbage i front,” tilføjede Alonso.
”Så jeg glæder mig meget til at køre på Silverstone i den kommende uge.”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER