• Forside

Kort Red Bull Racing kontrakt til Vettel?

Sebastian Vettel blev op til det tyske Grand Prix bekræftet som ny Red Bull Racing kører for 2009. Efter sigende på en flerårig kontrakt, men to år er vel også flerårig. Det er i hvert fald sådan, at en kommentar fra Gerhard Berger bliver tolket.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 29/7 2008 klokken 17:07

Hvor længe løber Sebastian Vettels kontrakt med Red Bull Racing? Kontrakten skulle være flerårig, men flere år er ofte to år og en option for et år mere. Sebastian Vettel er en lidt speciel kører fordi han ikke kun er en del af Red Bull Young Drivers Programme, men også BMW’s udviklingsprogram.

Derfor er det værd at lægge mærke til, at Gerhard Bergers kommentar til tabloidavisen ’TZ’ antyder, at BMW gerne vil have Sebastian Vettel igen, og for den sags skyld, at Vettel er ledig for andre interesserede teams om to år.

Gerhard Berger er en af personer, der kender kontraktens rigtige længde.

Gerhard Berger sagde.

“Fra 2011 vil Sebastian Vettel ikke kun være interessant for BMW, men også for Mercedes og Ferrari.”

Det menes, at Sebastian Vettel var på McLaren og Mercedes’s ønskeseddel, da de skulle finde en afløser til Fernando Alonso, men at Vettels specielle kontraktforhold med bade BMW og Red Bull var for svært og for dyrt at finde en løsning på. Måske i 2011?