• Forside

Schumacher kører fodgænger ned

Michael Schumacher, den tidligere syv-dobbelte verdensmester, har været involveret i et uheld i England, bekræfter en talskvinde. En fodgænger blev ramt af tyskeren.

Af: (@bmf1.dk) d. 31/7 2008 klokken 18:07

"Tror du, at du er Mario Andretti?"

I de glade 80´ere, hvor den amerikanske F1-kører Mario Andretti var stjernen, var kommentaren fra politibetjenten til fart-synderen ofte de nævnte ord. Nu lader det til, at Michael Schumacher ufrivilligt kommer til at lægge navn til en lidt pinlig episode.

Michael Schumacher har været involveret i et færdselsuheld i det sydlige England, nærmere betegnet Kent County.

En bilforhandler der er boende i området, fortæller til The Mirror, at han blev ramt af en beskeden Fiat Ducato varevogn, der havde den tidligere Ferrari-pilot bag rattet.

Michael Schumacher. Benetton B195, Monaco 1995

En nærliggende lufthavn med Schumachers private jet var destinationen, da tyskeren overhalede en langsom kørende bilist. I forsøget på at overhale bilisten, ramte han, angiveligt, den engelske herre og politiet blev tilkaldt.

"Han råbte: Hvad fanden laver du på vejen? Han virkede sur, som om det var min skyld. Jeg tilkaldte politiet," siger bilhandleren der ønsker at være anonym.

Politiet testede Schumacher for spiritus, en ganske harmløs og rutine-mæssig procedure, og fik hans side af historien. Det tog dog den lokale ordensmagt noget tid, inden de troede på, at manden foran dem rent faktisk var den mest vindende kører i Formel 1-historien.

Den famøse hændelse, hvor Michael Schumacher vædrer Jacques Villeneuve´s Williams. Forleden var det en fodgænger det gik ud over

Bilhandleren, der slap med skrammer på benene, forklarede:

"En politimand kom og sagde: Denne mand hævder at være Michael Schumacher. Så kom en anden og sagde, at han havde set hans id og den var god nok."

"Han undskyldte aldrig. Han satte sig bare ind i varevognen igen og kørte videre, uden overhovedet at se på mig. Han var arrogant."

Schumachers talskvinde, Sabine Kehm, bekræfter hændelsen:

"Der var en kollision, men ingen kom noget til. Michael samarbejdede med politiet. Vi ønsker ikke at udtale os yderligere."

Kent politi siger, at de ikke ønsker at gøre mere ved sagen.