• Forside

Endnu et år til Fisichella

Der er meget der tyder på, at Giancarlo Fisichella får mindst et år mere i Formel 1. Force India medejeren, Vijay Mallya udtaler, at han er godt tilfreds med deres nuværende piloter og ønsker at bibeholde dem begge.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/8 2008 klokken 16:08

Giancarlo Fisichella, der helt klart har været en af de bærende kræfter på det lille Force India hold, var af mange spået at være i gang med sin sidste sæson, efter Adrian Sutil i den anden Force India racer, var begyndt at slå den italienske veteranen.

Men selvom der er flere unge piloter der banker hårdt på døren hos det lille hold, melder Mallya ud, at han ikke ser nogen grund til at ændre på holdets kører lineup for den kommende sæson.

Dog bekræfter Mallya, at han er sikker på, at der vil komme en inder til holdet i fremtiden, men til trods for, at Karun Chandhok udtaler at han er meget tæt på en Formel 1 kontrakt, så skulle det i hvert fald ikke være som Grand Prix pilot hos Force India i 2009.

”Vi har et rigtigt godt hold, der har den rette indstilling og kan hjælpe os med at klare morgendagens udfordringer,” kom det fra inderen. ”Jeg er sikker på, at begge vores nuværende piloter vil blive meget glade for vores kommende racer, der vil blive et kæmpe skridt frem,” sluttede han.

Vi skal dog tilføje, at hverken Fisichella eller Sutil officielt er bekræftet for den kommende sæson.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.