• Forside

Hamilton: Tæt kamp til det sidste

”Det bliver en tæt kamp, lige til det sidste løb,” udtalte Lewis Hamilton i et interview op til Valencias Grand Prix, hvor han også udtaler, at den af de tre toppiloter, der er mest stabil, vinder mesterskabet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/8 2008 klokken 13:08

Den nu 23 år gamle Lewis Hamilton, har nydt godt af ferien og kommer i et officielt interview med den meget skarpe udtalelse, at han ikke kan se sig sikker på, at vi kommer til at opleve en meget tæt kamp over den resterende del af sæsonen, og at den der til sidst vinder mesterskabet, er den der forbliver mest stabil.

”Løbet i Ungarn er et tydeligt bevis på, at tingene hurtigt kan ændres totalt,” kom det fra Hamilton, der her henviser til Massas nærmest sikre sejer og sin egen punktering.

”jeg er stadig overbevist om, at vi nok skal lande mesterskabet, men jeg tror også, at det først vil blive afgjort i det allersidste løb, som sidste år.

”Det er selvfølgelig vigtigt at vi kan slutte i toppen af feltet til alle løb, men det er vigtigere at komme i mål,” kom det uddybende fra briten, der har været noget omkring i sommerferien og selv mener, at han kommer tilbage til Formel 1, mere frisk end nogensinde før.

”Det har været godt med ferie, så nu kommer vi til Valencia med batterierne fuldt opladet og klar til at tage kampen helt til mål,” sluttede Lewis Hamilton.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.