• Forside

Piquets sæde fortsat usikkert

Selvom Nelson Piquit Jr. har sikret Renault årets bedste resultat, er der stadig stor usikkerhed omkring hans Formel 1 fremtid. Briatore vil ikke tage en beslutning, før Alonso har taget sin. Afløseren er klar i kulissen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/8 2008 klokken 10:08

De seneste rygter omkring Renaults kører line-up for 2009, peger på at Nelson Piquets sæde er i stor fare for at smutte fra ham, selvom han over de seneste løb, har lavet langt bedre resultater end i starten af sæsonen.

Hos Renault afventer men Fernando Alonsos udmelding om hvorvidt han bliver hos Renault eller ej.
Flere af de andre hold, herunder Honda og BMW Sauber, har meldt sig på banen som interesserede i at hyre den hurtige spanier.

Hvis Alonso vælger at skifte hold endnu engang, vil Piquet have en rimelig chance for at blive, for at sikre holdet nogen stabilitet, men det er ikke en garanti.

Nelson Piquet Jr. nød at være på podiet

Flere rygter peger mod, at GP2 piloten Romain Grosjean skulle være tæt på en aftale med det franske hold, og at han vil tage sædet efter Alonso, hvis han beslutter sig for at smutte.
Men selvom Alonso skulle blive, er der rygter fremme om, at Romain Grosjean alligevel vil indfinde sig som Grand Prix pilot for Renault i 2009, men som erstatning for brasilianeren.

Hverken Renault, Nelson Piquet eller Romain Grosjean vil kommentere på rygterne. En ting er dog sikker, Piquet kan ikke leve ret længe på sin fornemme andenplads.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.