• Forside

Eksklusivt tilbud til BMF1’s læsere

Efter en alt for lang sommerferie starter Nordisk Film nu igen op med højdefinitions-Formel 1 i biografernes bløde sæder. Det fejrer vi med et eksklusivt tilbud til vores læsere. Som ved årets to tidligere biografvisninger kan man som BMF1 læser få rabat på billetten.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/9 2008 klokken 12:09

Vil du også opleve Formel 1 i selskab med ligesindede. Have chancen for at nyde Formel 1 i en kvalitet, som kun virkeligheden slår. Se løbet i 1080p high-definition med en fantastisk lyd. Sidde behageligt i biografens bløde søder, mens motorsportens største gladiatorer udkæmper endnu en fantastisk kamp på en af de mest tradiotionsrige baner i Formel 1.

Nordisk Film er stolte over at byde BioCity Ålborg velkommen til familien, så det nu også er muligt at opleve højdefinitionssignalet i Nordjylland, så det nu er muligt at opleve den fantastiske sport vi alle elsker i fire biografer. De tre andre er Palads i København, BioCity Odense og Biocity Århus. I Palads vises løbet i den store sal. Arrangementet starter 13.45 og kommentatorerne er engelske.

Normalprisen for en billet er 100 kr, men som læser af Bil Magasinet Formel 1 kan du endda få yderligere 10 kroners rabat ved i skranken at fremsige det hemmelige kodeord Oktan i biografen.

Mark Webber kører over toppen af Eau Rouge

Det er holdet bag det hedengangne supersignal, der står for produktionen af high-definitionssignalet. Har du læst anmeldelsen af det første løb i biografen, så har du også læst, at lyden er så god, at man kan høre vindstøjen ved onboard-kameraet.

Netop afviklingen af Formel 1 i high-definition har sat ekstra store krav til projektøranlægget i Singapore, der er bygget specielt til dette signal, og det løb kan du også opleve i biografen.

Nedenfor listen over de resterende løb, der kan ses i biografen i 2008.

Den 7. september viser vi igen løb. Denne gang lægger den klassiske bane Spa-Francorchamps i Belgien hus til det gigantiske omrejsende Formel 1-show! Banen ligger midt i Ardenner-bjergene og er mange køreres favoritbane.
) Ugen efter d. 14. september køres der løb i Italien på den superhurtige Monza-bane. Listen med legendariske sejre og fatale uheld er alenlang. Banen er et mekka for Formel 1 fans og er den sidste rigtige højhastighedsbane i Formel 1. Med en tophastighed på op mod 350 km. i timen skal man holde koncentrationen fra ende til anden.
Singapore lægger hus til Grand Prix d. 28. september - eller nærmere betegnet Singapores gader gør. Løbet i Singapore bliver Formel 1-historiens første løb, der afvikles om aftenen under kunstig belysning med tophastigheder omkring 320 km. i timen. Lysanlægget, der bruges på banen er udviklet specielt til de store krav, der skal opfyldes for at at vise Formel 1 i High-Definition.
D. 19. oktober viser vi Grand Prixet fra Shanghai International Circuit. Banen er en af de allernyeste og premieren fandt sted i 2004 - derfor - ikke overraskende - har det været den dyreste bane at bygge til dato.

Nordisk Film viser seks løb i år. Hensigten er at vise alle løb i 2009.

RELATEREDE NYHEDER