• Forside

Massa ønsker nye regler

Også Ferrari piloten Felipe Massa, langer nu hårdt ud efter reglerne omkring brug af sikkerhedsbilen, som efter løbet i Singapore er blevet voldsomt kritiseret.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/10 2008 klokken 13:10

Alt for megen tilfældighed er involveret i de nuværende regler omkring sikkerhedsbilen og hvornår man må kører i pit.

Sikkerheden skal selvfølgelig være i top, men den måde hvorpå sikkrehedsbilen bliver anvendt på, får løbene til at være rent lotteri, hvilket sporten ikke kan være tjent med.

Nu melder Felipe Massa sig til koret af utilfredse, som han dog hævder ikke har noget at gøre med hans meget uheldige stop i Singapore at gøre.

”Jeg er udmærkede klar over, at vi lavede en fejl i Singapore, men det har ikke noget at gøre med, at hele regelsættet omkring brug af sikkerhedsbilen er galt,” kom det fra Massa. ”Hvis vi ser på resultatet, så er det jo helt galt, at en pilot fra midtfeltet kan vinde løbet efter sikkerhedsbilen lavede om på det hele.”

”De vandt ikke fordi de havde en bedre strategi, men var utroligt heldige og det er ikke måden Formel 1 skal afgøres på,” sluttede Massa, der våger at påstå, at han er tilbage i front i Japan.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.