• Forside

Dennis revser Kubica

Den unge polak har denne weekend været ude og forsøge at psyke Lewis Hamilton ved at kalde Lewis Hamilton for overaggressiv, og et negativt samtaleemne blandt kørerne. Det udtalte Kubica til avisen Bild Zeitung. Men Robert burde koncentrere sig om sig selv mener Ron Dennis.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/10 2008 klokken 18:10

Robert Kubica har gjort sig upopulær i McLaren-lejren for at udtale til avisen Bild, at Lewis Hamilton kører overaggressivt og farligt på banen. Det med henvisning til Lewis Hamiltons aggressive opkørsel på Monza, hvor Hamilton ikke gav ved dørene, hvilket sendte Timo Glock på græsset i Curva Grande og Mark Webber gennem et afkørselsareal.

”Hvad han gjorde var for meget og for farligt.” udtalte Robert Kubica blandt andet til Bild Zeitung, men det er ikke noget McLaren teamchef Ron Dennis ser positivt på. Robert Kubica burde koncentrere sig om sin egen kørsel i stedet for at beklage sig over Lewis’.

Robert Kubica burde bruge tiden på at hæve sin egen performance isf at beklage sig over andres, siger Ron Dennis.

”Hans primære mål burde være at hæve sin egen performance, gøre det bedste han kan og holde den slags kommentarer til sig selv. ”

”Det er forfriskende at have en meget talentfuld kører, som har evnen til at overhale og tage den slags svære beslutninger, som han har truffet i kun hans anden sæson i Formel 1.”

Diskussionen om Lewis Hamilton er dog ikke slut endnu. Enten elsker man ham for hans do-or-die manøvrer, der som regel går godt, eller også hader man ham for de samme manøvrer.