• Forside

Schumacher vil hjælpe Räikkönen

Den 7-dobbelte verdensmester, Michael Schumacher, har tilbudt Kimi Räikkönen en hjælpende hånd, i hans kamp for at få Ferrarien til at vise tænder igen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/10 2008 klokken 14:10

Der er ingen tvivl om, at Kimi Räikkönen har haft sine problemer med Ferrarien i den sidste halvdel af indeværende sæson, problemer som opstod efter en større opgradering af bilen.

Men ifølge Michael Schumacher er problemet ikke så meget bilen. Det er heller ikke fordi Kimi ikke er motiveret og derfor ikke hurtig nok mere. Det er nok mere de to der bare ikke passer rigtigt godt sammen mere.

”Kimi skal spørge om hjælp,” kom det fra Schumacher. ”Der er intet galt i at få holdet til at give en hjælp.”

”Kimi er en meget selvstændig person, der helst vil løse alt selv. Det er godt i mange tilfælde, men ikke altid,” kom det yderligere fra en, der om nogen ved, hvordan man får et hold til at arbejde for sig.

”Jeg giver gerne Kimi den vejledning jeg kan, men han skal lige spørge efter den,” sluttede Michael Schumacher, der ud over at være testpilot og medudvikler hos Ferrari også er Felipe Massas coach.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.