• Forside

Alonso nedtoner spekulationer om sabotage

Efter lørdagens kvalifikation har medierne spekuleret i, at Fernando Alonso kunne finde på at gøre et gammelt regnskab op med Hamilton under starten og dermed ødelægge britens muligheder for en god position. Det afvises af spanieren.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/11 2008 klokken 00:11

Trods gammel strid og nag, mener Fernando Alonso, at hans tidligere teamkammerat, Lewis Hamilton, har gode chancer for at vinde søndagens Grand Prix i Brasilien og dermed årets verdensmesterskab.

Tidligere på ugen udtalte Alonso ellers, at tror på Felipe Massa i dette års kamp om mesterskabet, men efter lørdagens kvalifikation, ser billedet lidt andeledes ud.

“Jeg synes ikke, at det er en dårlig startposition,” udtaler Alonso i et interview umiddelbart efter kvalifikationen. “Det er jo ikke i midten af feltet. Han (Hamilton, red.) har en Toyota foran sig, der er meget lettere end ham, og det er ikke noget at bekymre sig om.”

Fernando Alonso, Renault, vil ikke sabotere Hamiltons løb i morgen - siger han.

“Han har to Ferrarier tæt på sig, og det er mere eller mindre, hvad han er vant til, og den femte fyr er hans egen teamkammerat, så jeg tror ikke det bliver et problem,” mener spanieren, der også nedtoner spekulationerne om, at han vil forsøge obstruere Hamilton i starten.

“Først og fremmest behøver vi (Renault, red.) en god start. Vi ved, at vi har langsommere starter end McLaren. Det så vi for to uger siden i Kina. Jeg var nr. 4, Kovalainen var nr. 5 og han overhalede mig efter kun 100 meter,” beroliger den dobbelte verdensmester.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.