• Forside

Rossi udfordrer Alonso til duel

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 15/3 2006 klokken 16:03

Et par kommentarer givet af den nuværende Formel 1 verdensmester Fernando Alonso omkring motorcykelverdensmesteren Valentino Rossi og hans evner i en Formel 1 bil er faldet Valentino Rossi for brystet.
Det var en kommentar som denne, der har fået Rossi til at klø sig i håret.

”Han kan måske slutte på plads fem eller ligefrem på podiet på et tidspunkt, men jeg kan gøre det samme på en motorcykel, hvis jeg bare får tid nok til at træne.”


Velentino Rossi har udfordret Fernando Alonso til duel

Derfor har Rossi udfordret Alonso til en duel på evner. Våbnene er en Formel 1 bil, en Moto GP motorcykel og en WRC rally bil.

“Jeg har læst, at hvis Alonso får nok træning, så kan han styre en Moto GP motorcykel til en podieplacering ved siden af mig. Jeg foreslår, at vi kører en Formel 1 bil, en World Rally bil og en Moto GP motorcykel, lægger vores tider sammen og så ser vi hvem af os, der er hurtigst.”

Til den italienske sportsavis ’Gazzetta dello Sport’ har Fernando Alonso svaret: ”Valentino udfordrer mig. Det synes jeg lyder meget fornøjeligt. Mit svar er, at jeg er klar til at tage imod udfordringen.”


Fernando Alonso tager imod udfordringen, men vil han overhovedet få lov af sit hold til at deltage?

Om vi så nogen sinde får denne duel er så spørgsmålet. Skribenten her er ikke sikker på, at Renault vil lade Fernando Alonso tosse rundt på en motorcykel, og jeg tror heller ikke McLaren vil være interesseret i at lade deres nye stjernekører lave en Montoya og komme til skade i et motorcykeluheld.

Men tanken er spændende. Som start kunne de to mestre stille op i Race of Champions, hvor ingen af de to herrer er vant til at køre de biler, der bruges der.