• Forside

Kubica er svær at samarbejde med

BMW-Sauber teamchef, Mario Theissen, siger at han stadig respekterer Robert Kubica, på trods af polakkens åbenmundede kritik af dette års udvikling på bilen, men han mener, at køreren er svær at samarbejde med.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 7/11 2008 klokken 09:11

Robert Kubica har flere gange i denne sæson, været meget fremme i pressen omkring BMW-Saubers ligestillede fokusering, på både 2008 og 2009 modellerne, i sidste halvdel af denne sæson, hvor han stadig kæmpede for mesterskabstitlen.

Samtidig har han været utilfreds med, at der har været så enormt meget fokus på Nick Heidfelds problemer, at man havde glemt at der var en der kæmpede for et mesterskab i den anden bil.


Robert Kubica BMW Sauber F1 med hans ingeniør

Teamchef Mario Theissen bekræfter at det ikke altid har været lige let at arbejde sammen med Robert Kubica.

”Robert var i topform, men hvis bilen ikke var helt hurtig nok, tog han det som en personlig fornærmelse. Arbejdet har derfor ikke altid været lige let, men hans målrettethed og vilje aftvinger respekt."

Robert Kubica i BMW Sauber F1.08

Robert Kubica kæmpede med om den individuelle mesterskabstitel indtil meget sent i sæsonen, men et par meget uheldige løb til sidst, gjorde, at han endda gled ned bag ved Ferraris Kimi Räikönnen i den samlede stilling.