• Forside

Häkkinen springer ud som manager

Den tidligere finske Formel 1-verdensmester, Mika Häkkinen, mener, at hans erfaringer fra sin tid som aktiv kører kan bruges til gavn for unge kørere. Derfor springer han nu ud som manager.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 12/11 2008 klokken 22:11

Der kommer en tid i enhver mands liv, hvor tankerne om et karriereskift dukker op. For Mika Häkkinen er den tid kommet nu. Han vil være manager.

Den 40-rige finne, der gik på pension fra McLarens Formel 1-team i 2001, er nu en del af Aces Group, der er hjemmehørende i Monaco og som ledes af finnens egen tidligere manager, Didier Coton.

Coton har stået bag kørere som Olivier Panis og Alex Wurz.

Häkkinen arbejde kommer i første omgang til at bestå i at spotte nye kørertalenter.

“Fra min egen karriere ved jeg, hvad der skal til for at lande i toppen, og hvor betydningsfuldt det er for en sportsmands karriere at have en gruppe betroede, professionelle personer omkring sig,” udtaler Häkkinen.

På dette område har finnen bestemt ikke manglet noget. Han har bl.a. været støttet af 1982-verdensmesteren Keke Rosberg, hvis søster i øvrigt er gift med Coton.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.