• Forside

RB: Formel 1 eller intet

Rubens Barrichello har set lyset og indset, at chancerne for et Formel 1-sæde i 2009 er minimale. Det får dog ikke Rubens Barrichello til at kigge efter andet arbejde. Enten kører han Formel 1 i 2009 eller også kører han slet ikke.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 13/11 2008 klokken 07:11

Rubens Barrichello er en af de nuværende kørere, der står uden kontrakt i 2009. Selv om han gerne vil blive hos Honda, og Jenson Button ligefrem har opfordret Honda til at beholde den brasilianske veteran, er Rubens realistisk.

Ved den kommende test i Barcelona i næste uge vil de to unge brasilianske kørere Bruno Senna og Lucas di Grassi teste for Honda. Godt nok har Rubens erfaring, men overfor to unge sultne, og, alt andet lige, billige kørere, så vil det næsten være utroligt, hvis de begge blev forbigået.

David Coulthard er stoppet. Rubens Barrichello forventer at stoppe.

Rubens Barrichello siger: ”Hvis de er gode, så får de lov at beholde pladsen. Men hvis der er et ledigt sæde, så tager jeg det.”

Rubens Barrichello er også i periferien sat i forbindelse med Toro Rosso, men her er han ikke blevet tilbudt en test. Det er Sebastién’erne Bourdais og Buemi, Takuma Sato og Bruno Senna.