• Forside

Bruno Senna vil til Toro Rosso

Med Hondas lukning af Formel 1-teamet er der blevet endnu mere rift om de to Toro Rosso-sæder til næste år. Nu vil Bruno Senna forsøge at få en plads hos Toro Rosso i 2009. Bruno var ellers den mest oplagte kandidat til sædet ved siden af Jenson Button hos Honda.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 7/12 2008 klokken 14:12

Vicemesteren i GP2 Bruno Senna havde gode chancer for at avancere til Formel 1 hos Honda Racing F1.

Den mulighed ser nu ud til at være lukket, og derfor kigger Bruno Senna nu på en potentiel plads hos Toro Rosso. Bruno Senna slog Sebastien Buemi i årets GP2 mesterskab, men han er dog ikke en del af Red Bull-familien.

Bruno Senna udtalte til websitet ’Motorsportsmagazine.com: ”Vi skal nu til at kigge rundt og se, hvilke andre muligheder er åbne for os. Disse ting sker. Det har aldrig været nemt at komme i Formel 1 – Man bliver bare nødt til at klø på og se, hvad der sker.”

Bruno Senna testede for Honda ved den sidste test.

Om chancerne for en plads hos Honda, hvis teamet når at blive solgt inden Melbourne sidst i marts næste år siger Bruno.

”Jeg brænder ingen broer her, men jeg kan ikke blive ved med at vente. På den anden side er den finansielle situation svære for alle i øjeblikket, og det er svært at se, hvad der kommer til at ske.”

”Så under disse omstændigheder er man nødt til at være meget fleksibel.”

Ifølge rygter på internettet har Bruno Senna mulighed for at tage et tredje år i GP2 eller tage til USA og prøve lykken, hvis Formel 1 glipper.