• Forside

Provokerende julekort fra onkel Bernie

Bernie Ecclestones forretningsforbindelser ser hvert år frem til årets julehilsen fra Formel 1-chefen og i år venter der et kort, som ikke vil falde i god jord alle steder – i hvert fald ikke hos FIAs præsident, Max Mosley.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 22/12 2008 klokken 16:12

Bernie Ecclestones britiske humor er velkendt blandt britens forretningsforbindelser og især det årlige julekort ses der frem til med forventning.

Senest var kortet en kommentar til årets spionskandale, hvor McLaren blev dømt for medvirken i en pinlig spionaffære mod Ferrari. Julekortet det år viste en synligt nervøs teamchef, Ron Dennis, modtage en fint indpakket gave fra hans daværende chef designer, Mike Coughlan.

Ifølge avisen 'Daily Star' skuffer den 78-årige Bernie heller ikke i år.

FIA Præsident Max Mosley må finde en grimasse der kan passe.

2008-julekortet viser en tegning af Max Mosley, der pisker et Formel 1-teammedlem, som ligger bøjet ind over pitmuren, mens FIA-præsidenten betragter en skærm med en let påklædt dame iført højhælede sko, hofteholder og netstrømper.

Andre teammedlemmer ses gå rundt i pitten, mens de holder sig på deres ømme, røde bagdele alt imens Ecclestone står og vifter med forbindingspakker.

Teksten i kortet lyder: ”Normal teamafstraffelse. Blot en lille speciel ting til jul. Ha’ selv en dejlig én. Bernie.”

Adspurgt om hvordan Mosleys reaktion mon vil være, udtaler Bernie til avisen: ”Det ved jeg ikke. Nu må vi se.”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.