• Forside

God kvalifikation for Williams

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 18/3 2006 klokken 21:03

Williams bliver ved med at overraske positivt og i dag lykkedes det for holdet af kvalificere sig som nummer 3 (Nico Rosberg) og 4 (Mark Webber) og teamet besætter dermed den anden startrække.

Man må sige af skiftet til Cosworth og Bridgestone har været en success for holdet.

Fra Williams pressechef Liam Clogger har vi modtaget følgende kommentarer efter kvalifikationen.

Mark Webber (3) Chassis: FW28 03 / Motor CA2006/26; Tid:1.34.672
”Holdet har gjort et fantastisk stykke arbejde igen ved at medbringe en konkurrencedygtig bil, så tillykke til hele holdet samt alle hos Cosworth og Bridgestone."

"Jeg syntes, at piloterne også gjorde det godt. Vi besluttede at køre til sdst i den tredje session og vi gjorde det ret godt. Ud fra hvad vi udrettede i dag tror jeg vi er i et god form til løbet i morgen.”


Nico Rosberg under kvalifikationen på Sepang.

Nico Rosberg (2) Chassis: FW28 04 / motor: CA2006/25; Tid: 1.34.626
”Jeg er virkeligt glad for at starte fra enden række i morgen, da det er vigtigt for mig at gøre et godt første indtryk. Holdet har arbejdet meget godt og det er meget godt at have denne mulighed for at køre en fantastisk kombination af chassis, motor og dæk."

"At komme så vidt har slet ikke været let, men jeg har samarbejdet godt med ingeniørerne og holdet som helhed. Med hensyn til i morgen tror jeg vi bliver stærke, og måske har vi en fordel med hensyn til motoren. Det bliver måske hårdt for nogle piloter i varmen, men jeg syntes ikke, at det var et problem overhovedet i Bahrain.”