• Forside

Raikkonen mandler endnu at teste

Kimi Raikkonen er delvist lagt ned af helbredsproblemer, da hans mandler nu giver ham problemer, og som har fået ham i at forlade Ferraris traditionelle skitur i bjergene. Han mangler stadig at teste i teamets nye racer.

Af: !René Vium (rv@bmf1.dk) d. 17/1 2009 klokken 11:01

Finnen har brugt den seneste uge med at deltage i Ferraris lancering af teamets nye bil, som han dog ikke fik afprøvet ved den lejlighed. Her var det teamkammerat Felipe Massa, som kørte nogle få omgange på Mugello, men selvfølgelig mest til ære for de fremmødte pressefolk. Dette tæller ikke som en brugbar test.

Ferrari og både Raikkonen og Massa skal således teste rigtigt, og for første gang i den kommende uge, hvor der er planlagt nogle ret intensive testsessioner med den splinternye F60-racer.

Kimi Räikkönen og Ferrari F60. Han mangler stadig at sidde i den.

Måske er de restriktive og stadig færre testdage med til, at Raikkonen og Ferrari har besluttet at finnens lidt skrantende helbred og problemer med mandlerne får ham til at vælge dynen og nogle rolige dage hjemme i stedet for at benytte et par brædder ned af bjergene ved Madonna di Campiglio i Italien.

En Ferrari-talsmand fortæller dog til beroligelse for de mange Ferrari-fans at der ikke vil være nogle ændringer til næste uges test, hvor både Massa og Raikkonen vil få 2 dage hver i den nye F60-bil.