• Forside

Flyvende Formel 1 promovering

I anledning af Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix som finder 1 November har Etihad Airways taget forskud på festlighederne ved at male et af sine ” wide-body ” Airbus fly om til Formula 1 livery.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/1 2009 klokken 10:01

Flyet, en A340-600, har fået et dynamisk udseende som starter med en hvid næse, farven overgår til rødt og strækker sig hen over hele flyet. Det officielle F1 logo er malet på begge motorer og det kendte F1 flag i sort og hvidt er malet på halen af flyet.

Denne maskine skal flyve på Etihad Airways rute fra Abu Dhabi til London, Sydney, New York og Toronto og dermed forsikre sig om at alle racing-entusiaster over hele verden kan se dette iøjenfaldende design og dele glæden over at de Forenede Arabiske Emirater for første gang afholder et Formula 1 Grand Prix.

Etihad F1 dekoreret Airbus A340

” Premieren for årets Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Granx Prix finder allerede sted om 10 måneder og vi er meget stolte over at kunne flyve verden rundt med vores eget F1 designede fly og dermed skabe opmærksomhed og spænding omkring det´ der for Abu Dhabi og De Forenede Arabiske Emirater bliver et ekstraordinært arrangement ” siger Peter Baumgartner,
Executive Vice President Marketing & Product på Etihad Airways.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.