• Forside

Ingen Honda redning

Der er noget der tyder på, at redningen af Honda og aftalen med Bruno Senna, ikke er sande. Flere kilder afviser, at der er underskrevet en aftale, hvilket betyder at sandsynligheden for at se det 10. hold til start i Melbourne er ved at forsvinde.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/2 2009 klokken 10:02

Ifølge den respekterede britiske avis, The Daly Telegraph, er der ikke hold i de rygter, der kom frem i sidste uge om, at Honda var reddet og at det var Bruno Sennas sponsorater, der ville give den fornødne økonomi.

Petrobras har afvist at de er på vej tilbage til Formel 1, efter at have stoppet deres samarbejde med Honda med virkning fra indeværende år. Dette vil, hvis det er sandt, unægtelig efterlade et meget stort hul i budgettet.

Sagen med at Nick Fry og Ross Brawn arbejder på at købe holdet, giver også nogle problemer. Der er nemlig i forvejen forlydener fremme om, at en tredje part er interesseret i at købe holdet, men det kan vise sig at blive et seriøst problem, da Fry er hyret som bobestyrer.

Bruno Senna er helt tavs omkring sagen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.