• Forside

Ronnie Bremer sikker på sit Champ Car sæde

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 21/3 2006 klokken 11:03

Kick off for den nye Champ Car sæson nærmer sig, og første løb skal køres d. 26. januar på Long Beach i Californien. Set med danske briller er der stadig en enkelt ubekendt, og det er Ronnie Bremers engagement hos CTE Racing-HVM teamet.

Lidt over halvvejs i sidste sæson indgik Ronnie Bremer aftale med om et fast sæde hos det daværende HVM Racing for 2006, som han kørte de første fem løb for i sæsonen. Efterfølgende alternerede danskeren hos Dale Coyne Racing, hvor han imponerede med flotte resultater i en temmelig umulig bil.


Ronnie Bremer i HVM Inc. Champ Car i 2005.

Set med danske briller og Bremers i særdeleshed, bliver de næste par uger interessante, idet det her skal vise sig, om Ronnie Bremer nu også får sit sæde hos CTE Racing-HVM, som teamet i mellemtiden er blevet omdøbt til efter tilgang af endnu en sponsor.

CTE Racing-HVM tegnede forleden kontrakt med franskmanden Nelson Phillipe, som i 2004 var den hidtil yngste kører i Champ Car serien. Phillipe erstatter hermed svenskeren Björn Wirdheim, der havde en blandet sæson. Han blev senere byttet ud med Fabrizio Del Monte.

I dag er Nelson Phillipe 19 år gammel og blev valgt til Mest Fremgangsrige Kører i 2005, hvor han sluttede som nr. 13 med 117 points.

Det store spørgsmål er nu, om Ronnie Bremer bliver teamkammerat med Phillipe. Efter sigende er kontrakten på plads, men rapporter siger, at danskeren nu skal stille op med en endnu større check end først antaget for at få nøglerne til bilen udleveret.


Ronnie Bremers Qbic7 Champ Car racer.

”Vi arbejder på den anden kører,” udtaler medejer af CTE Racing-HVM Keith Wiggins. ”Naturligvis har vi en kontrakt, en option, med Ronnie. Vi har hele tiden gjort det klart, hvad vores mål var.”

”Men jeg er også sikker på, at det ikke er forbigået nogens opmærksomhed, eller fornuft, at for at den slags skal lykkes, så skal der penge til.”

”Vi taler stadig med Ronnie. Men ingenting er sikkert, før alt er på plads. Ja, vi taler med andre kørere, fordi vi skal holde alle muligheder åbne på dette tidspunkt,” slutter Wiggins.

Wiggins udtaler endvidere, at han regner med at den endelig kører lineup er på plads indenfor de næste par uger.

Mens disse linier skrives, er en fortrøstningsfuld Ronnie Bremer på vej til USA. I en samtale med Bil Magasinet F1 udtaler danskeren dog, at han personligt er sikker på at komme til start i Long Beach for CTE Racing-HVM.

Vi holder BMF1 opdateret med seneste nyt.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.