• Forside

Honda-F1 bliver til Brackley-F1

Selvom det stadig er uofficielt at det lukningstruede Honda-F1 Racing hold er reddet, kommer der nu flere og flere oplysninger frem om det ”nye” hold. Således skulle det nye navn blive Brackley-F1 og den nye racer bliver i første omgang helt hvid.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/2 2009 klokken 13:02

Management buy out af Honda-F1 Racing skulle nu være helt på plads og det med Ross Brawn i spidsen for holdet og med Jenson Button som den sikre af kørerne, mens det andet sædes indehaver fortsat er usikker.

Længe har de fleste forventet at Rubens Barrichellos dage som Formel 1-kører skulle være talte og at hans landsmand Bruno Senna skulle få sædet i den anden racer. Men nu er der begyndt at komme andre toner frem fra den engelske Formel 1-fabrik, der kraftigt antyder, at det bliver den ældre brasilianer der vinder over den unge.

En anden, lidt overraskende ting, er at hovedsponsoren for det tidligere Honda-hold bliver - ja, netop Honda.

Efter Honda fik ny direktør forleden, har udmeldingen officielt været, at de ønsker at komme tilbage til sporten, men som det ser ud lige nu, er der ikke råd til det. Hvor den øvrige økonomi kommer fra, finder vi snart ud af.

Bruno Senna forventes at stille til start i DTM i 2009 for Mercedes, der som bekendt skal levere motorer til Brackley-F1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER