• Forside

Fisichella skælder Ferrari ud

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 22/3 2006 klokken 19:03

Vinderen af Malaysias Grand Prix Giancarlo Fisichella skælder Ferrari ud for ikke at gøre nok for italienske kørere. Selv har Giancarlo Fisichella aldrig lagt skjul på, at han ville elske at køre for Ferrari, men han har nu indset, at end ikke en test kommer på tale.

Under lanceringen af en Fisichellaparfume i Milan roste Giancarlo Flavio Briatore for at være en af de personer, som tør give italienske kørere en chance.

”I modsætning til visse hold. Uheldigvis får vi aldrig chancen. Hvis de gav os en chance, så ville italienere vinde mere.”


Giancarlo Fisichella er på samme niveau som Fernando Alonso sagde Flavio Briatore.

Få italienere har fået chancen for Ferrari. Den sidste italienske kører, der kørte mere end en håndfuld Grand Prix løb for Ferrari var Ivan Capelli. Den sidste italienske Ferrari vinder er Michele Alboreto, hvis sidste sejr kom i 1985.

Nicola Larini afløste i et par løb for den skadede Jean Alesi i 1994, men siden har det været så som så med italienske løbskørere. Det er dog anderledes som testkører, hvor Ferrari ikke er så bange for at give italienere en chance.


Ferrari burde give italienske kørere en chance mener Giancarlo Fisichella.

For bare et par måneder siden følte Luca Badoer sig forbigået, men at teste for Ferrari er bedre end slet ikke at køre i Formel 1.

Flavio Briatore roste Giancarlo Fisichella og sagde: ”I mine øjne er han (Giancarlo) på det samme niveau som Fernando.”

Noget af en kompliment fra en mand, som tidligere har fyret Giancarlo Fisichella.